Wesela pod Warszawą - Sale weselne








Tel./fax (22) 720 25 55
Tel. (22) 797 43 00
Kom. 501 121 630

E-mail: groman@oit.pl

GPS:
N = 52* 06' 37"
E = 20* 53' 16"

  M E N U    W E S E L N E   -   H A R M O N O G R A M

Nasze przykładowe propozycje menu, które przedstawia się następująco:
Godz. 18.00
– Flaki po warszawsku + rosół z makaronem
                     Kotlet neapolitański z dodatkami
Godz. 21.00 – Boeufstrogonow
Godz. 22.00 – Lody płonące
Godz. 23.00 – Indyk w sosie morelowym
Godz. 01.00 – Tort (dodatkowo płatny 70 zł /kg)
Godz. 02.00 – Barszcz czerwony z pasztecikiem
Godz. 04.00 – Barszcz biały z kiełbasą

PRZYSTAWKI  NA  ZIMNO

1) Półmisek mięsa pieczonego + wędliny
2) Befsztyk tatarski
3) Schab po warszawsku w galarecie
4) Schab ze śliwką w galarecie
5) Roladki drobiowe ze szpinakiem
6) Paluszki z kurczaka w płatkach kukurydzianych
7) Skrzydełka z kurczaka w sosie miodowym
8) Łosoś wędzony z serkiem mascarpone
9) Ryba faszerowana w całości (sandacz, szczupak, sum )
10) Ryba po grecku
11) Śledź trzy smaki
12) Jajka faszerowane ( w majonezie)
13) Sałatka: z wędzonego kurczaka, z tuńczykiem, grecka
14) Mix warzywny z octu ( papryka, ogórek, pieczarki konserwowe)

1)   Owoce, ciasta
2)   Napoje – bez ograniczeń

DODATKOWO
-   Stół wiejski  1400 zł
-   Prosie pieczone 800 zł / szt.
-   Łosoś pieczony w całości 200 zł / szt.
-   Indyk w całości na postumencie 200 zł /szt.
-   Szynka z kością pieczona (2 szt.) + golonki 900 zł









 




           
Hotel Groman Sękocin Stary,  Al. Krakowska 76,  05 - 090 Raszyn,  Tel. (22) 797 43 00,  Tel. (22) 720 25 55,  Kom. 501 121 630